Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα μαρτυρά έναν εντυπωσιακό τρόπο game sharing για το PS5

*
Μια νέα πατέντα που καταχωρήθηκε από τη Sony μας δίνει μια εικόνα το πως φαντάζεται η ιαπωνική εταιρεία το game sharing στο μέλλον και στο PS5. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, οι παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν το σημείο που βρίσκονται σε ένα game (μέσω του save τους) με άλλους, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ κόσμο να γνωρίσει πολλά και ενδιαφέροντα σημεία στις παραγωγές. Η πατέντα προφανώς και δεν αποτελεί από μόνη της εξέλιξη, αφού μπορεί απλά να είναι άλλη μια κατοχύρωση ιδέας και να μην δει ποτέ το δρόμο μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Ωστόσο, μπορούμε όλοι να σκεφτούμε τι περιθώρια θα δίνει στην κοινότητα αν εφαρμοστεί. Δεν είναι, δε, και η πρώτη φορά που ακούμε για αυτό το χαρακτηριστικό, οπότε κρατήστε όλες τις παραπάνω σημειώσεις για σκέψεις ενόψει λανσαρίσματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*