Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντες της Nintendo προϊδεάζουν για νέες ικανότητες του Link στη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild

*
Τρεις νέες πατέντες της Nintendo δείχνει να επιβεβαιώνουν μερικές από τις νέες ικανότητες που θα έχει ο Link στη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα Gamereactor, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής θα τις αποκτά σταδιακά, όπως και στον πρώτο τίτλο.

Η πρώτη περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Link θα χρησιμοποιεί ένα νέο rewind feature για να διαχειρίζεται το περιβάλλον. Ουσιαστικά αυτό που θα κάνει είναι να επαναφέρει συγκεκριμένα αντικείμενα στη θέση που είχαν μία δεδομένη στιγμή.


Η δεύτερη πατέντα παρουσιάζει τον Link να μπορεί να μετακινείται κάθετα, περνώντας μέσα από ταβάνια. Για να γίνεται κάτι τέτοιο υπάρχουν προϋποθέσεις όσον αφορά την επιφάνεια που θα έχει κάθε ταβανι και επιπλέον δεν θα πρέπει να παρεμβάλονται εμπόδια.

Η τρίτη και τελευταία θέλει τον Link να πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση, μετακινούμενος σε διάφορες θέσεις, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται εναντίον των αντιπάλων του.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει η συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*