Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιορισμένες retail κόπιες για το Jak and Daxter: The Precursor Legacy

*
Το online store Limited Run Games ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση περιορισμένου αριθμού retail αντιτύπων του Jak and Daxter: The Precursor Legacy για το PlayStation 4. Η standard έκδοση κοστίζει $24,99 και κυκλοφορεί σε 5.000 κομμάτια, ενώ η collector's edition ανέρχεται στα $74,99 και κυκλοφορεί σε μόλις 2.500 χιλιάδες κόπιες. Στην collector's βρίσκουμε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, το επίσημο soundtrack (με ακυκλοφόρητα demos και εναλλακτικές ηχογραφίσεις), μια αφίσα, το design archive "A Deep Dive into Jack and Daxter: The Precursor Legacy, ένα USB drive 16GB, ένα trading card set και ένα μεταλλικό Precursor Orb. Το κατάστημα μάλιστα ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη διάθεση physical copies και για τα Jack II, Jak 3 και Jak X: Combat Racing για το PlayStation 4 μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*