Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιορισμός στις 3 ώρες online gaming τη βδομάδα για τα παιδιά στην Κίνα

*
Η νέα νομοθεσία της Κίνας ορίζει πως τα παιδιά μπορούν να παίζουν max μέχρι 3 ώρες online games την εβδομάδα. Πλατφόρμες, όπως αυτές της Tencent και της NetEase είναι πλέον υποχρεωμένες να παρακολουθούν την δραστηριότητα των ανήλικων παικτών και να περιορίζουν την πρόσβασή τους σε παιχνίδια, αν ξεπεράσουν τις 3 ώρες την εβδομάδα. Ο νόμος περιλαμβάνει όλους τους ανήλικους και τους επιτρέπει να παίζουν online από τις 20.00 έως και τις 21.00 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά και στις εθνικές εορτές και αργίες. Μάλιστα, οι διάφορες πλατφόρμες θα πρέπει να εφαρμόσουν και μηχανισμούς ταυτοποίησης για να εξασφαλίσουν ότι κανένας ανήλικος δεν θα παίζει πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου. Στόχος του νέου νόμου είναι να αντιμετωπιστεί ο εθισμός στο gaming στις μικρότερες ηλικίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*