Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε εικονική πραγματικότητα υπόσχεται το Hubris (trailer)

Το Hubris είναι ένα νέο VR sci-fi action-adventure game, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Cyborn B.V. Θα κυκλοφορήσει για PC το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer.

Πρωταγωνίστρια είναι μία νεοσύλλεκτη που εκπαιδεύεται για να γίνει πράκτορας της παντοδύναμης Order-Of-Objectivity, γνωστής και ως "OOO". Μαζί με την πιλότο Lucia, ταξιδεύετε για το Twin Planetary System, όπου θα πρέπει να αναζητήσετε τα ίχνη της μυστηριώδους πράκτορος Cyanha.


Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πλήρη ελευθερία κινήσεων σε αέρα, γη και νερό. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν τα μυστικά της Order-Of-Objectivity, αλλά προηγουμένως θα πρέπει να δώσετε μάχες με εξωγήινους, ανθρωποειδή και μηχανές που απαιτούν διαφορετικές τακτικές αν θέλετε να επιβιώσετε. Το crafting αποτελεί μέρος της εξίσωσης του gameplay, εφόσον όμως έχετε συλλέξει τα απαραίτητα υλικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*