Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιπέτειες κάτω από το έδαφος υπόσχεται το Shovel Knight Dig (trailer)

Κατά τη διάρκεια του “Yacht Club Games Presents” live stream, ανακοινώθηκε το Shovel Knight Dig. Την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει από κοινού η Yacht Club και η Nitrome. Το όλο project τρέχει εδώ και ενα χρόνο και ο Shovel Knight πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Drill Knight και τους λακέδες του.

Αυτή τη φορά ο χαρακτήρας δεν κινείται δεξιά και αριστερά, αλλά κατακόρυφα, καθώς σκάβει τη Γη. Για να το κατορθώσει αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την κίνηση Shovel Drop, σε συνδυασμό με ορισμένα νέα Speed Shovel gameplay mechanics. Όσο βαθύτερα προχωράτε, τόσο περισσότερο το loot, κάτι που θα σας βοηθάει να αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό σας και να αποκτάτε νέα αντικείμενα.


Ακόμα επιβεβαιώθηκε πως το soundtrack θα συνθέσει ο Jake Kaufman. Παρακάτω το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Από formats, για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί μόνο η έκδοση για Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*