Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιπέτειες στην άγρια Δύση με το Gunman Clive HD Collection (trailer)

O publisher Flyhigh Works και η developer Horberg Productions ανακοίνωσαν ότι το Gunman Clive HD Collection θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 22 Μαΐου 2020. Η συλλογή λανσαρίστηκε για Wii U τον Σεπτέμβριο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2019, σειρά πήρε η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch. Περιλαμβάνει τα Gunman Clive και Gunman Clive 2, που έπαιξαν πρώτοι οι κάτοχοι Nintendo 3DS, τον Ιανουάριο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2015 αντίστοιχα.

Βρισκόμαστε στην άγρια Δύση το έτος 18XX, όπου ομάδες κακοποιών προκαλούν χάος. Η κόρη του Δήμαρχου Johnsons έχει πέσει θύμα απαγωγής. Αποστολή του Gunman Clive είναι να την σώσει και να επαναφέρει την τάξη στην περιοχή, ολοκληρώνοντας τις μάχες στο Gunman Clive 2. Οι συγκρούσεις τους με τους κακοποιούς επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*