Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα IPs του PlayStation σε PC με τη βοήθεια της Nixxes Software

*
H Sony διευκρίνισε πως, η πρόσφατη εξαγορά της Nixxes Software αποτελεί μέρος της προσπάθειάς να φέρει περισσότερους first party τίτλους της σε PC.

Σε συνέντευξή του στο Famitsu με αφορμή το γεγονός ότι οι πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν τα 10 εκ. μονάδες, ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ρωτήθηκε για τη στρατηγική της εταιρείας στον τομέα του software και απάντησε ότι η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει τις δυνατότητές της στην ανάπτυξη video games και να προσφέρει στους παικτες περισσότερες αποκλειστικότητες. Επιπλέον, δήλωσε ικανοποιημένος με τη μεταφορά των IPs του PlayStation σε PC και προσβλέπει στην έναρξη της συνεργασίας με τη Nixxes Software, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*