Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα από 150 enhanced games για το Xbox One X

*
Την τελευταία φορά που ο Aaron Greenberg της Microsoft ανέφερε τα παιχνίδια τα οποία θα λάβουν βελτιώσεις για το Xbox One X ήταν στα 118. Πλέον, ο αριθμός των τίτλων φτάνει τους 150 και δεν ήταν ο τελικός, καθώς σύμφωνα με τον Greenberg, αρκετοί publishers επιθυμούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις εκδόσεις των τίτλων τους. Η λίστα, την οποία θα βρείτε απλά κάνοντας click εδώ, περιλαμβάνει διάφορους τρόπους υποστήριξης. Τα παιχνίδια που έχουν την ένδειξη Xbox One X enhanced, δείχνουν ότι οι προγραμματιστές έχουν κάνει επιπλέον δουλειά για να υποστηρίξουν την κονσόλα. Το λογότυπο HDR 10 υποδεικνύει ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει το πρότυπο HDR 10, ενώ τέλος το εικονίδιο με το 4K Ultra HD δείχνει ότι το παιχνίδι θα είναι σε ανάλυση 4K.



Να σημειώσουμε ότι μερικά από τα games της λίστας μπορεί να μην είναι διαθέσιμα κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Xbox One X (7 Νοεμβρίου) αλλά θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*