Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες λεπτομέρειες για το “ακυρωμένο” sequel του Days Gone

*
Ο Jeff Ross, μέλος του Bend Studio και game director του πολυσυζητημένου Days Gone, αποχώρησε το 2020 απο την ομάδα στην οποία ήταν μέλος 20 χρόνια. Μίλησε στο USA Today, λέγοντας πως το sequel θα ήταν η απόλυτη έκδοση που αρμόζει στο πρώτο μέρος της σειράς και μια για την οποία δε θα χρειαζόταν να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τον Ross, το επόμενο παιχνίδι θα συνέχιζε την ιστορία του Deacon και της συντρόφου του Sarah. Οι δυό τους δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένοι και θα προσπαθούσαν να ανακαλύψουν πως να διαχειριστούν τη σχέση τους μετά την αποκάλυψη. Το sequel θα έδινε στον Deacon περισσότερα εργαλεία, τα οποία θα προέρχονταν απο όλη αυτή την τεχνολογία που απέσπασε ο πρωταγωνιστής απο την ομάδα NERO στο πρώτο παιχνίδι.


Ισχυρίζεται πως το Days Gone 2 θα συνέχιζε να δίνει μεγάλο βάρος στο narrative, και φυσικά θα κρατούσαν τη μηχανή, η οποία θα αποκτούσε και κάποιες πιο τεχνολογικά εξελιγμένες αναβαθμίσεις, πάλι λόγω της τεχνολογίας NERO. Άλλες ιδέες περιλάμβαναν την ικανότητα του Deacon να μπορεί να κολυμπήσει, και μεγαλύτερους τομείς stealth.

Το Days Gone δέχθηκε σκληρή κριτική κατά την ημερομηνία λανσαρίσματός του, και χρειάστηκε πολύς καιρός για να γίνει το ωραίο παιχνίδι που γνωρίζουμε σήμερα. Ο Ross ισχυρίζεται πως άλλες καθιερωμένες σειρές είχαν χειρότερα πρώτα μέρη και εκ του αποτελέσματος κρίνει πως το Days Gone 2 θα ήταν τεράστια βελτίωση απο τον προκάτοχό του. Έφερε σαν παράδειγμα το Batman: Arkham Asylum και το Uncharted: Drake’s Fortune, λέγοντας πως τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ “basic” και λειτούργησαν ώς πλατφόρμα για να εξελιχθεί το franchise.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ο Ross κατηγόρησε δημόσια τη Sony μέσω Twitter, επειδή έκανε το Bend Studio να πιστεύει πως το Days Gone ήταν μεγάλη απογοήτευση, παρά τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ισχυρίζεται πως το Days Gone έχει ήδη ξεπεράσει σε πωλήσεις το Ghost of Tsushima, το οποίο έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.

Άλλες δηλώσεις του Jeff Ross πέρυσι περιλαμβάνουν την ανακοίνωσή του πως δούλευε σε ένα πιθανό Days Gone 2 pitch αλλά λόγω ενός NDA με την πρώην εταιρεία του δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν αυτό έχει ακυρωθεί. Έκτοτε, έχει αποκαλύψει πως το project αποτελεί παρελθόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony Bend

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Προσωπικά αγάπησα πολύ το Days Gone και ναι, θα ήθελα σίγουρα το Sequel......αλλά δυστυχώς η χαρτογιακάδες έχουν άλλη άποψη!

*