Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες προσθήκες στο Ultimate Game Sale

Η Microsoft ανανέωσε τον κατάλογο με τους τίτλους που βρίσκονται σε έκπτωση στο πλαίσιο της καμπάνιας Ultimate Game Sale. Έτσι τα Halo: The Master Chief Collection και το ολοκληρωμένο bundle του Killer Instinct βρίσκονται πλέον σε έκπτωση 40% για τους συνδρομητές Gold και 33% για όλους τους χρήστες. Επιπλέον, την ίδια έκπτωση έχει δεχθεί και το Season Pass του Middle-earth: Shadow of Mordor, ενώ το πακέτο με τις δύο σεζόν του The Walking Dead της Telltale έχει έκπτωση 60% για τους "χρυσούς" συνδρομητές και 50% για όλους τους υπόλοιπους. Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν για το Xbox One, ενώ αντίστοιχες προσφορές υπάρχουν και για το Xbox 360 και μπορείτε να τις δείτε εδώ.



Τέλος, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τύχη του Lords of the Fallen καθώς αφαιρέθηκε χωρίς προειδοποίηση από τις προσφορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Ξαφνικά τα 60% της έκπτωσης του Halo MCC που είχαμε δει από την εικόνα που διέρρευσε έγιναν 40% και φυσικά το Lords of the Fallen άφαντο. Απογοήτευση ρε MS. :/

*