Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή αποκάλυψη για το Baldur's Gate III τον Φεβρουάριο

*
Φαίνεται πως θα ρίξουμε μια καλή ματιά στο Baldur's Gate III τον επόμενο μήνα, καθώς ο επίσημος λογαριασμός του Baldur's Gate 3 στο Twitter δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο αναφέρει πως στις 27 Φεβρουαρίου θα γίνει κάποιου είδους αποκάλυψη.

To βίντεο είναι ένα μικρού μήκους μοντάζ δείχνοντας πλάνα για το τι γίνεται στα παρασκήνια, συγκεκριμένα σκηνές από την μουσική παραγωγή, το motion capture καθώς και φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι, ωστόσο λείπουν πλάνα από το gameplay. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, το Baldur's Gate III θα είναι μεγαλύτερο από ένα τυπικό παιχνίδι CRPG.


Είναι πολύ πιθανό οτιδήποτε μαγειρεύει η Larian να παρουσιαστεί στις 27 Φεβρουαρίου 2020 και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε πλάνα από το gameplay.

Η Larian πρόσφατα έβαλε μια παύση στην παραγωγή του Divinity: Fallen Heroes αφού εστιάζει απόλυτα στο Baldur's Gate III, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και Google Stadia.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*