Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή αποκάλυψη νέας κλάσης για το Diablo 4 στη BlizzCon

*
Παρά την διακριτική στάση της Blizzard όσον αφορά το Diablo 4, φαίνεται πως προσπαθεί να ενημερώνει διαρκώς τους fans, μέσω συχνών updates για την εξέλιξη της ανάπτυξης του τίτλου.

Το Diablo 4 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην BlizzCon 2019, με ένα εντυπωσιακό cinematic trailer, χωρίς όμως να έχει δώσει το παρόν από τότε με κάποιο άλλο trailer ή gameplay. Ευτυχώς, μέσω ενός πρόσφατου blog post, ο director Luis Barriga αποκάλυψε πως σύντομα θα έχουμε πολύ σημαντικά νέα για το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως στην επερχόμενη BlizzConline θα δημοσιευτεί μία «διαφορετική εκδοχή της σκηνής γύρω από την φωτιά» που είχε παρουσιαστεί στην προηγούμενη BlizzCon. Συνεπώς, καταλαβαίνουμε εμμέσως πως πρόκειται να ανακοινωθεί τουλάχιστον μία νέα κλάση, αφού οι παίκτες καλούνται να διαλέξουν τον χαρακτήρα τους, κατά τη διάρκεια της εν λόγω σκηνής γύρω από τη φωτιά. Μέχρι στιγμής, έχουν αποκαλυφθεί τρεις κλάσεις του παιχνιδιού (Barbarian, Sorceress, Druid), όμως έχει επιβεβαιωθεί πως στο λανσάρισμα του τίτλου θα είναι διαθέσιμες πέντε κλάσεις.


Η BlizzConline πρόκειται να λάβει χώρα στις 19-20 Φεβρουαρίου του 2021 και εννοείται πως θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, εξαιτίας της πανδημίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*