Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή επιστροφή του Crysis franchise των EA και Crytek

*
Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς Crysis στο Twitter ήταν ανενεργός για περίπου τρεισήμισι χρόνια, πράγμα λογικό μιας και δεν είχαμε την παραμικρή πληροφορία για τυχόν επιστροφή του τίτλου κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών.

Προς έκπληξη όλων, πριν από μερικά λεπτά ο εν λόγω λογαριασμός έκανε ένα μυστηριώδες tweet που έλεγε: “RECEIVING DATA”. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει την επιστροφή της σειράς, χωρίς όμως να γίνεται να προσδιοριστεί και τρόπος με τον οποίο θα επιστρέψει. Είτε μιλάμε για reboot του franchise με κάποιο remaster ή remake παλαιότερου τίτλου, είτε για ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο παιχνίδι, το σίγουρο είναι πως οι fans της σειράς ανυπομονούν να ξαναχρησιμοποιήσουν τις Nanosuits τους. Τα Crysis 2 και Crysis 3 είχαν σημειώσει αρκετά μεγάλη επιτυχία σε PS3 και Xbox 360 και το καθένα από αυτά αποτελούσε benchmark test για τα PC της κάθε εποχής. Βέβαια, το λογικό είναι να υποθέσουμε πως ένα “Crysis 4” πιθανόν θα ανήκει στην επόμενη γενιά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*