Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή καθυστέρηση για το Minecraft Dungeons, λόγω του κορονοϊού

*
Οι πολλές αλλαγές που έχει επιφέρει στη γραμμή παραγωγής ο κορονοϊός μπορεί να οδηγήσουν και στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Minecraft Dungeons. Μέσω ενός μηνύματος της Mojang, που μεταφέρθηκε μέσω των social media accounts της εταιρείας, οι υπάλληλοι του studio έχουν αρχίσει να δουλεύουν από τα σπίτια τους και όλο αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει το όλο development. Η ίδια η ομάδα ανάπτυξης σημειώνει πάντως πως εργάζεται σκληρά για να κυκλοφορήσει το game στην ώρα του, ωστόσο δηλώνει πως θα επανεξετάσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν και θα ενημερώσει τους fans για την οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή. Δείτε περισσότερα στο tweet του studio, ενώ υπενθυμίζεται πως το game αναμένεται σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*