Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή κυκλοφορία των Xbox Series X την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

*
Αυτή τη βδομάδα, η Microsoft επιβεβαίωσε πως τα Xbox Series X πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στην αγορά μέσα στο Νοέμβριο του 2020. Παρόλο που τα σχέδια της εταιρείας είναι πιθανό να επηρεαστούν από την πανδημία του COVID-19, οι διανομείς φαίνεται να ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας γενιάς.

Σύμφωνα με εικόνα που διέρρευσε από ένα ανώνυμο άτομο, τα controllers των νέων Xbox έγιναν διαθέσιμα προς πώληση στο Σικάγο και ενώ ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό είναι άγνωστος, η εικόνα δείχνει πως οι οδηγίες της Microsoft λένε στους διανομείς πως δεν μπορούν να πουλήσουν τα εν λόγω χειριστήρια έως τις 6 Νοεμβρίου. Φυσικά, η είδηση αυτή δεν μπορεί να εγγυηθεί την κυκλοφορία της κονσόλας και των περιφερειακών της, καθώς η ίδια η Microsoft αρνείται να σχολιάσει το ο,τιδήποτε σχετικά με το ζήτημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*