Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό sequel για το Silent Hill: Shattered Memories

*
Το Silent Hill: Shattered Memories κυκλοφόρησε πίσω στο 2009 έχοντας ως σεναριογράφο και designer τον Sam Barlow. Ο ίδιος αποκάλυψε με έμμεσο τρόπο πως ένα sequel του παιχνιδιού είναι υπό σύλληψη. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε μέσω Twitter για την πιθανότητα να δούμε μία συνέχεια στο Shattered Memories, ανέφερε πως είναι αδύνατο να απαντήσει προς στιγμήν, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο project.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Barlow διευκρίνισε πως οι συζητήσεις δεν αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι του “Project A”, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη με υπεύθυνη την Half Mermaid Studios. Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν εγγυάται την κυκλοφορία του πολυπόθητου sequel, αφού η Konami, τα τελευταία χρόνια, έχει παραμείνει υπερβολικά σιωπηλή, όσον αφορά το franchise.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*