Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό sequel του The Outer Worlds ίσως να μην είναι ανοικτού κόσμου

*
Σε νέα συνέντευξη των Leonard Boyarsky και Nitai Poddar της Obsidian Entertainment στο Game Informer, οι developers μίλησαν για ένα πιθανό sequel του The Outer Worlds. Ο Boyarsky σχολίασε πως αποτελεί πάντα ανησυχία το υψηλότερο budget σε ένα sequel και πως προτιμά να εργάζεται με μια μικρή ομάδα, παρά με 250 άτομα, καθώς αυτό βοηθά στη συγκέντρωση και στο δημιουργικό έλεγχο του κάθε project.

Στη συνέχεια υπέδειξε πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα μπορούσε και να μην είναι open-world, κατακρίνοντας όσους θεωρούν αναγκαίο ένα παιχνίδι με μεγάλο budget να είναι φτιαγμένο έτσι. Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ κάποια στιγμή αργότερα θα λανσαριστεί και για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*