Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό η Guerrilla Games να ετοιμάζει multiplayer game βασισμένο στη σειρά Horizon

*
Δεν αποκλείεται η Guerrilla Games, developer των Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West, να ετοιμάζει ένα online game βασισμένο στον κόσμο της Aloy. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του VGC, πριν λίγες μέρες η εταιρεία δημοσίευσε μια σειρά αγγελιών για αναζήτηση προσωπικού και μεταξύ άλλων ψάχνει για senior social systems designer με όρεξη να δουλέψει για κοινότητες παικτών και την διασύνδεση μεταξύ τους εντός των παιχνιδιών. Οι υποψήφιοι θα πρέπειν να έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ των παικτών, που θα δημιουργήσουν ομάδες για την από κοινού εξερεύνηση κόσμων.

Μια άλλη αγγελία αφορά τη θέση senior game writer με εμπειρία σε open-world RPG games, online games και MMORPGs για τη δημιουργία σεναρίων που θα σχετίζονται με αποστολές και την ανάπτυξη μεθόδων αφήγησης.


Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν είναι ξεκάθαρο αν η οποιαδήποτε αγγελία σχετίζεται με τη σειρά Horizon, όμως ο αρθρογράφος θεωρεί ότι η Guerrilla Games έχει σκοπό να εξερευνήσει τρόπους επέκτασής της και στο multiplayer κομμάτι. Πάντως οι ως τώρα δηλώσεις παραπέμπουν στην απουσία τέτοιων χαρακτηριστικών από το Horizon Forbidden West.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*