Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν και στο Wii U το Untold Story

Στην Candlelight Studios ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του Untold Story στα PCs, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για έναν exclusive τίτλο. Ο δημιουργός του παιχνιδιού (Joshua Temblett) θεωρεί ότι ένα RPG που στηρίζεται σε γραφικά βγαλμένα από την εποχή του NES πρέπει να βρει τον δρόμο του προς το Wii U. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό, αφού μία τέτοια μεταφορά απαιτεί 2.500 με 5.000 λίρες, λεφτά που δεν μπορούν να διατεθούν αυτή την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, ο δημιουργός θεωρεί ότι μία πετυχημένη πορεία του Untold Story στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα μπορούσε να αποφέρει κάποια έσοδα στην εταιρία τα οποία θα της επέτρεπαν να μεταφέρει τον τίτλο και στην οικιακή κονσόλα της Nintendo.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*