Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν στο Nintendo NX το επόμενο Super Mario Galaxy

*
Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario Galaxy 2 και οι περισσότεροι fans της δημοφιλούς σειράς αναμένουν με αγωνία το πότε και αν θα ανακοινωθεί ένα threequel. Το τι πραγματικά επιφυλάσσει το μέλλον μπορούν να το γνωρίζουν κορυφαία στελέχη της Nintendo που συμμετέχουν στο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας, όπως ο Shigeru Miyamoto που για μια ακόμα φορά «έσπευσε» να μοιραστεί με το κοινό τα όσα γνωρίζει επί του θέματος. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τον ίδιο, ένα νέο Super Mario Galaxy είναι πιθανό στο μέλλον, όχι όμως στο Wii U.



Ο λόγος δεν είναι το hardware της κονσόλας που σύμφωνα με τον Miyamoto είναι αρκετά δυνατό, αλλά ο φόρτος εργασίας στον οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθουν τους προσεχείς μήνες οι ομάδες ανάπτυξης της Nintendo, φέρνοντας ως παράδειγμα το επερχόμενο Starfox το frame rate του οποίου θα είναι κλειδωμένο στα 60 καρέ όχι μονάχα σε ότι απεικονίζεται στις τηλεοράσεις, αλλά και στην οθόνη του gamepad. Έτσι λοιπόν, δίχως να δοθεί ασφαλώς η οποιαδήποτε υπόσχεση, εάν και εφόσον υπάρξει ένα νέο Super Mario Galaxy, αυτό μάλλον θα αποτελέσει τίτλο του ΝΧ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yoshinatsu
    • Για ΑΛΛΗ μια φορά η Nintendo έκανε λάθος κίνηση και δημιούργησε σοβαρό επικοινωνιακό πρόβλημα. Ανακοίνωσε ΠΑΡΑ πολύ νωρίς το NX (υποτίθεται για να καθησυχάσει το κοινό και τους επενδυτές, καθώς υπήρχαν φήμες πως θα σταματούσαν να φτιάχνουν hardware) και κατέληξε να έχει αποξενώσει και ξενερώσει ΟΛΟΥΣ εμάς τους κατόχους Wii U που βλέπουμε ένα ένα όλα τα franchises να πηγαίνουν προς τα εκεί.

      Σαν καταναλωτής πιστεύω καλύτερα να έκαναν ό,τι ήταν να κάνουν με τα games τους ΧΩΡΙΣ να το γνωρίζω, παρά τώρα που ΞΕΡΩ ΗΔΗ που το πάνε. Ήδη γνωρίζω ότι δε θα χω Metroid στο Wii U, ότι πιθανότατα δε θα χω Mario Galaxy στο Wii U, ότι θα έχω Dragon Quest XI στο NX και όχι στο Wii U, και μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Κι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο και βάλε μέχρι να βγει η κονσόλα. Ε δε γαργαλιόμαστε λέω εγώ. Δεν το βγάζετε τώρα τα Χριστούγεννα να τελειώνουμε;

    • iankysyrath
    • yoshinatsu, στο μονο που συμφωνω σαν απώλεια για το wiiU στο κομμάτι των τίτλων της Nintendo είναι το Metroid, που κι ακόμα δεν είμαι και σίγουρος ότι δε θα εμφανιστεί έστω και σαν multiplat μεταξυ NX και wiiU, κάτι που μάλλον θα γίνει και για το Zelda. Κατά τα άλλα το μηχάνημα έδωσε πάρα πολλούς first party τιτλους και exclusives και τα σκάτωσε με 3d party πολύ περισσότερο από ότι με το Gamecube. To gamecube από την αρχή που ξεκίνησε και μέχρι το τέλος παρέδωσε πολλούς 3d party τίτλους, τουλάχιστον αρκετούς για έναν που ήθελε Nintendo κονσόλα. Προσωπικά δε νοιώθω ότι μετάνοιωσα για το μηχάνημα, αφού το πήρα από το 2ο μήνα περίπου κυκλοφορίας και έχω χτίσει μια μεγάλη συλλόγη είτε σε retail, είτε σε digital content (κοντά στα 400giga) κι έχω παίξει άπειρες ώρες. Καλώς ή κακώς έχει περάσει πλέον μια 3ετία γεμάτη και θα έχει ένα πολύ δυνατό 2016..μέχρι το 2017 έχει ψωμί ακόμα και δε θα πάψει να το υποστηρίζει, γιατι η 5ετία είναι νόμος για την Nintendo και συνήθως η τελευταία χρόνια ενεργής υποστήριξης ενός μηχανήματος είναι και η πιο ενδιαφέρουσα...μάλλον θα επιλέξει την παράλληλη υποστήριξη first party τίτλων για να μη θεωρηθεί ότι εγκατέλειψε ακαριαία την κονσόλα και δυσαρεστήσει κι άλλο τον κόσμο.

    • vonzuchter
    • Δε μετανιωσα γιατι επαιξα παιχνιδαρες... και ολοι οικογενειακως εχουμε περασει πολυ ομορφα. Επαιξα παιχνιδα που ξερω οτι δε θα παιξω πουθενα αλλου πχ Super Mario 3d World και Wonderful 101 κτλπ. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη κατασταση. Πηρα μια κονσολα και σε 3 χρονια πρεπει να παρω και αλλη? Κατι τετοιο εχω να το παθω επι σεγκα που πηγα και εστειλα τον μπαμπα μου να μου αγορασει master system χριστουγενα του 89 και μετα απο 10 μηνες βγηκε το mega drive και το ζητησα και πηρα τα απαυτα του καραμπελα. Κατι παρομοιο θα γινει και τωρα αλλα με αλλη διατυπωση. Αμα πω στη γυναικα οτι θελω ΝΧ θα πεσει ακυρο

*