Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν το 2016 η κυκλοφορία του Prey 2

Έγγραφα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες σχετικά με το αναμενόμενο Prey 2. To υλικό που ακολουθεί στη συνέχεια του άρθρου έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα DSOG και σύμφωνα με αυτά, η διάρκεια του Prey 2 θα είναι 10-20 ώρες. Επίσης αναφέρεται ως πνευματικός διάδοχος του System Shock 2, ενώ θα πρέπει να το περιμένουμε να κυκλοφορήσει το 2016 αποκλειστικά στα συστήματα της τρέχουσας γενιάς.



Το Prey 2 θα είναι ένα first person shooter με αρκετά RPG στοιχεία, ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι την ανάπτυξη του project έχει αναλάβει η Arkane Studios. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρακάτω υλικό, τα PS4 και Xbox One αναφέρονται με τις κωδικές ονομασίες τους (γεγονός που υποδηλώνει ότι τα έγγραφα αυτά είναι αρκετά παλιά), ενώ δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο παραμένουν ακριβείς ή αν τελικά η Arkane έχει καταργήσει τα πάντα.

Prey 2 Document 2

Prey 2 Document 1



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Ωραίο παιχνιδάκι το πρώτο και αρκετά πρωτότυπο, αλλά το είχα ξεχάσει τελείως το 2. Αν βγει και όταν βλέπουμε.

    • GamingFun
    • Δεν έχω δοκιμάσει το Prey αλλά από κάτι που είχα δει για το Prey 2 με θύμισε κάτι από D.E.:H.R. και θεωρούσα ότι προσέγγισε τα γούστα μου. Θα δούμε...

*