Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότατα εντός του 2022 η αποκάλυψη του Final Fantasy VII Remake Part 2

*
Όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο ενός νέου livestream, λογικά εντός του 2022 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του Final Fantasy VII Remake Part 2.

"Εργαζόμαστε σκληρά για το Final Fantasy VII: Ever Crisis, οπότε θα πρέπει να περιμένετε νέα. Επιπλέον, σχετικά με το Final Fantasy VII Remake [Part 2]… θα υπάρξουν επιπλέον πληροφορίες αυτό το έτος, εφόσον καταστεί δυνατό", δήλωσε ο director Yoshinori Kitase.


Όταν ρωτήθηκε για το αν τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιηθούν αυτό το έτος, ο Kitase απάντησε: "Ξεκινήσαμε τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια του Final Fantasy VII, θέλουμε να το γιορτάσουμε και να σκορπίσουμε ενθουσιασμό στους fans, οπότε μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες".

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές γιατο Final Fantasy VII Remake Part 2, πέρα του ότι ο Naoki Hamaguchi, co-director του Final Fantasy VII Remake Part 1, θα αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του director, μιας και ο Tetsuya Nomura θα μετακινηθεί στη θέση του creative director. Επιπλέον ο Nomura είχε δηλώσει πως η επερχόμενη κυκλοφορία θα εκμεταλλεύεται ακόμα περισσότερο το hardware του PlayStation 5.

Τέλος, η Square Enix αποκάλυψε το λογότυπο που θα συνοδεύει τους εορτασμούς και δημοσίευσε ένα μήνυμα προς τους fans το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στη συνέχεια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*