Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότατα μέσω cloud η αναπαραγωγή παλαιότερων τίτλων στο PS5

*
Με βάση νέα πατέντα της Sony θα είναι δυνατή η εξομοίωση παιχνιδιών των PS1, PS2 και PS3 μέσω cloud. "Ένας μεγάλος αριθμός τίτλων των PS1/PS2/PS3 και διαφόρων γενιών κονσολών θα μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί μέσω μίας βιβλιοθήκης cloud gaming. Τα παιχνίδια αυτά θα τρέχουν σε ένα virtual machine που τρέχει το λειτουργικό σύστημα κάθε κονσόλας", αναφέρεται στην περιγραφή της πατέντας.

Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του PS Now και πολύ πιθανό να μη χρειαστεί τεχνολογία backwards compatibility, λόγω της χρήσης εικονικών συστημάτων.


Σε άλλο σημείο της πατέντας αναφέρεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους mini-games από το gameplay τους και να τα μοιράζονται με φίλους τους μέσω cloud.



Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*