Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότητα προσθήκης του John McClane από το Die Hard στο Call of Duty: Warzone

*
Πολύ πιθανό, το επόμενο διάστημα, οι πρωταγωνιστές ταινιών δράσης των '80s να έχουν την τιμητική τους στο Call of Duty: Warzone. Μετά το tease για τον John Rambo, η Activision αφήνει υπαινιγμούς για τον John McClane, πρωταγωνιστή του Die Hard, τον οποίο υποδύεται ο Bruce Willis. Μάλιστα η Activision δημιούργησε ιστοσελίδα για μια εικονική εταιρείας επισκευών συστηματων κλιματισμού, με τίτλο Nakatomi Duct Cleaning, που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Verdansk. Η ιστοσελίδα αναφέρει "A NAKATOMI CORP DIVISION MASTERING A/C DUCT CLEANING SINCE 1988".

Σημειώνεται πως η Nakatomi Corporation είναι η εταιρεία όπου εργάζεται η Holly Gennaro, σύζυγος του McClane. Όσο για τη Nakatomi Plaza είναι ένα κτίριο στο Los Angeles, όπου ο John πολεμάει ενάντια στους υποτακτικούς του Hans Gruber.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*