Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλάνα από την closed beta του Bleeding Edge (video)

To Bleeding Edge είναι το επερχόμενο 4vs4 team brawler της Ninja Theory. Το παιχνίδι δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν η εταιρεία. Θα υπάρχουν δώδεκα χαρακτήρες για να διαλέξετε και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν melee attacks. Αυτές είναι χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες, damage, support και tank, ενώ το παιχνίδι απαιτεί τεχνική, συγχρονισμό και ομαδικότητα.

Όπως έχει επιβεβαιώσε ο creative director της Ninja Theory, Rahni Tucker, το Bleeding Edge δεν θα έχει microtransactions.


Για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην closed beta, είτε θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass ή να προπαραγγείλετε το παιχνίδι. Ακόμα, όσοι μετείχαν στην alpha θα έχουν πρόσβαση και στην closed beta και μάλιστα θα λάβουν μέσω mail το απαραίτητο Steam key.

Η πρώτη closed beta toy Bleeding Edge έχει ήδη ολκληρωθεί και θα επανέλθει στις 13 Μαρτίου 2020.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από τις δοκιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*