Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον είναι πιο εύκολο να μοιράζεστε screenshots και videos από το PS5 μέσω του smartphone σας

*
Η Sony κάνει πλέον πιο εύκολο το διαμοιρασμό screenshots από το PS5 στα social (και όχι μόνο) μέσω smartphones και φορητών συσκευών γενικότερα. Πλέον οι εικόνες και τα videos που έχετε αποθηκεύσει στην κονσόλα σας θα μπορούν να μεταφερθούν και να σωθούν στο smartphone ή το tablet σας έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα ποστάρετε άμεσα πχ. στα social media. Για να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία (όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία), πρέπει απλά να πάτε στο Media Gallery του PS56 σας και στο Games Menu να βρείτε το εικονίδιο του Game Library. Αφού πατήσετε σε αυτό και ξεκινήσετε να πλοηγήστε στο Media Gallery, θα σας εμφανιστεί η επιλογή “Enable Auto-Upload”.  Έπειτα (και αφού γίνουν τα σχετικά uploads), όλο το υλικό θα βρίσκεται διαθέσιμο στο PlayStation Mobile App. Για να το βρείτε θα πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο του Game Library στο navigation bar και στη συνέχεια να αναζητήσετε τα “Captures” σας. Η Sony σημειώνει πως τα videos και οι εικόνες θα είναι διαθέσιμες για 14 μέρες αφού τις τραβήξετε και τις αποθηκεύσετε στο PS5. Για τα videos θα υπάρχει όριο στα 3 λεπτά και για τις εικόνες ανάλυση 1920x1080 pixels.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*