Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να παίξετε και χωρίς PSVR το The Persistence

*
Ένα δωρεάν update για το The Persistence θα επιτρέπει στους κατόχους του PlayStation 4 να παίξουν τον τίτλο και δίχως PSVR. Η ενημέρωση θα μετατρέψει το παιχνίδι σε κάτι σαν Complete Edition, περιέχοντας όλα τα updates, συμπεριλαμβανομένων των campaign+, permadeth, δύο survival modes (glass cannon και first blood) και customization options.

Υπάρχουν φυσικά τροποποιήσεις για να είναι το παιχνίδι συμβατό με μια φλατ οθόνη εκτός VR, όπως με τα όπλα, τα οποία πυροβολούν με νέους τρόπους για να αυξηθεί η ευστοχία τους. Η νέα αυτή έκδοση του παιχνιδιού θα έχει και companion app που ακούει στο όνομα Solex App και θα επιτρέπει σε δεύτερο παίκτη να αλληλεπιδρά με τον κόσμο του παιχνιδιού.


Τέλος, το παιχνίδι θα αναβαθμιστεί και σε PlayStation 4 Pro θα παίζει σε 60fps/4K, με το standard PS4 να παίζει σε 60fps/1080p.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*