Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρη υποστήριξη υπότιτλων θα αποκτήσει το Oddworld: Stranger's Wrath HD

*
Το Oddworld: Stranger's Wrath HD κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch, φέρνοντας το κλασσικό παιχνίδι του 2005 στην μοντέρνα κονσόλα. Ωστώσο, από αρκετούς παρατηρήθηκε πως από το παιχνίδι έλλειπαν οι υπότιτλοι.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι υπάρχει πληθώρα διαλόγων στα cinematics, in-game cutscenes και κατά την διάρκεια του gameplay. Αν και στα cinematics υπάρχουν υπότιτλοι, στο gameplay είναι άφαντοι. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο χαρακτήρας πρέπει να μιλήσει σε άτομα για να αποκτήσει πληροφορίες και υπάρχει κουμπί το οποίο κάνει τον χαρακτήρα να μιλάει δυνάτα, τονίζοντας το τι πρέπει να κάνει εκείνη την στιγμή. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε την δυσκολία που προσφέρει η έλλειψη υπότιτλων.


Το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα όμως, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του παιχνιδιού, δηλώνοντας πως με ένα δωρεάν DLC θα αποκτηθεί υποστήριξη υποτίτλων στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Σουηδικά, Φινλαδικά και απλοποιημένα Κινέζικα.

Το DLC έχει ήδη σταλθεί στην Nintendo και απαιτεί έγκριση, η οποία θα πάρει μέχρι και 20 μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*