Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλατφόρμα ενοικίασης video games ήταν το αρχικό πλάνο για το Xbox Game Pass

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ιστοσελίδα GQ, η Sarah Bond, επικεφαλής του τμήματος gaming ecosystemes, αναφέρθηκε στα αρχικά πλάνα της Microsoft για τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η πρώτη ονομασία της υπηρεσίας ήταν "Arches" και προοριζόταν ως πλατφόρμα ενοικίασης video games. Η αλλαγή του επιχειρηματικού μοντελου ήταν το αποτέλεσμα της εξέλιξης στις πωλήσεις παιχνιδιών.

"Κάποτε, το 75% των εσόδων ενός video game πραγματοποιούνταν μέσα στους πρώτους δύο μήνες...τώρα έχει επεκταθεί στα δύο χρόνια".


Επιπλέον, αρχικά υπήρχε αρνητική αντίδραση από τους publishers, όταν η ομάδα του Xbox παρουσίαζε το πλάνο της για το Game Pass.

"Έλεγαν αποκλείεται, θα μειώσει την αξία των παιχνιδιών. Στη συνέχεια η ομάδα ξεκίνησε πειραματισμούς με παλαιότερους τίτλους προκειμένου να τους πείσει", είπε η Bond.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο από τη συνέντευξή της είναι η αναφορά στον Phil Spencer και το γεγονός ότι η Microsoft τον ενθαρρύνει να σκεφτεί ένα πλάνο για τη διαδοχή του, με δεδομένο ότι ο Spencer εργάζεται για πάνω από τρεις δεκαετίες στην εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*