Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για το Burnout Paradise HD

*
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται το Burnout Paradise της Criterion Software να κάνει δυναμικό comeback, με γραφικά υψηλής ανάλυσης. Μάλιστα, πολύ πιθανό αυτό να πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου, για PlayStation 4 και Xbox One. Η πρώτη ένδειξη ήρθε τον περασμένο μήνα, οπότε και υπήρχε σχετική ανάρτηση σε βραζιλιάνικη αλυσίδα καταστημάτων για κυκλοφορία του τίτλου την 1η Μαρτίου, ενώ μόλις χθες (4 Ιανουαρίου 2018), το Gematsu ανέφερε ότι ιαπωνικό κατάστημα είχε ανάρτηση με τον τίτλο "Burnout Paradise HD Remaster", ημερομηνία κυκλοφορίας στις 16 Μαρτίου και τιμή περίπου €30. Όπως και να έχουν τα πράγματα, όπου καπνός υπάρχει και φωτιά και λογικά σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για την ώρα, από τους κατόχους συστημάτων νεότερης γενιάς, μόνο όσοι διαθέτουν Xbox One μπορούν να απολαύσουν το original παιχνίδι, μέσω του backwards compatibility.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*