Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληθώρα χαρακτηριστικών υπόσχεται το νέο trailer του Pokémon Let's Go

*
Λίγοι μήνες απέμειναν για την κυκλοφορία των Pokémon Let's Go Pikachu και Pokémon Let's Go Eevee στο Nintendo Switch και το πιο πρόσφατο trailer ρίχνει φως σε αρκετές βασικές λειτουργίες. Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα των επερχόμενων τίτλων της Nintendo, είναι ότι θα μοιράζονται ένα κοινό οικοσύστημα με το Pokémon Go. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του δημοφιλούς mobile game θα μπορούν να μεταφέρουν τα Pokémon που έχουν πιάσει, σε ένα από τα 20 διαθέσιμα Go Parks τα οποία είναι χωρητικότητας 50 θέσεων το καθένα και βρίσκονται εντός του ευρύτερου συγκροτήματος πάρκων που βρίσκεται έξω από τη Fuchsia City. Με λίγα λόγια, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως και 1000 PoGo. Ο Junichi Masuda, director του project, διευκρίνισε ότι τα PoGo δεν θα ενσωματωθούν αμέσως στην συλλογή αλλά θα πρέπει να κυνηγηθούν εντός του συγκροτήματος, με εξαίρεση τα legendaries τα οποία θα προβάλουν μεγάλη αντίσταση και δεν θα πέσουν αμαχητί.



Μεγαλύτερη ευελιξία υπάρχει στην προέλευση των συμπαθών πλασμάτων, καθώς ένα save file θα μπορεί να συνδεθεί με απεριόριστα Pokémon Go accounts. Όσοι έχουν πολλούς και γενναιόδωρους φίλους και συγγενείς, με αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, θα επωφεληθούν πάρα πολύ από αυτό. Ακόμα και χωρίς την βοήθεια τρίτων, τα secondary accounts θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά. Όταν ο παίκτης πιάσει 25 ίδια Pokémon, τότε θα δοκιμάσει την τύχη του σε ένα special mini-game όπου θα συλλέγει candies. Για όσους δεν ξέρουν, τα candies είναι το αντίστοιχο των vitamins στα παλιά παιχνίδια της σειράς και χρησιμοποιούνται για την αύξηση διάφορων stats, όπως speed και defence. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*