Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για Microsoft event σχετικό με την Bethesda τον Μάρτιο

*
Στο πρόσφατο podcast GamesBeat Decides του Jeff Grubb αναφέρθηκε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με ένα Microsoft event για τα θέματα της Bethesda. Η διαδικασία της εξαγοράς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και οι δύο πλευρές εικάζεται πως θα ανοίξουν τα χαρτιά τους για τα πλάνα που έχουν τον Μάρτιο, σε μια ειδική εκδήλωση. Ο Grubb σημείωσε πως «μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, θα μιλήσουν αναλυτικά και οι δύο εταιρείες. Δεν γνωρίζω αν θα είναι σε ένα event στη λογική του Nintendo Direct, αλλά θα αποκαλύψουν αναλυτικά τα πλάνα τους για το πως θα πορευτούν από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να το περιμένετε κοντά στα μέσα Μαρτίου». Μπορείτε να ακούσετε το σχετικό podcast στη συνέχεια και αν θέλετε να εστιάσετε στο συγκεκριμένο θέμα, ανατρέξτε στο 1:19:15.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*