Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για gameplay video του Perfect Dark στo E3 2022 event του Xbox

*
Πολύ πιθανό στο πλαίσιο της E3 2022, η Microsoft να παρουσιάσει πλάνα από το gameplay του Perfect Dark. Αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος του Gamesbeat, Jeff Grubb, σε απάντηση που έδωσε σε ακροατή του The Xbox Era podcast, σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.



"Το Perfect Dark πιθανό να έρθει μέσα στο 2023, ίσως όμως και στις αρχές του 2024, πιστεύω ότι την περίοδο εκείνη θα κυκλοφορήσει το Avowed, ίσως και το Perfect Dark, που ως τότε θα έχουν κλείσει πέντε χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης", είπε ο Grubb. Όσον αφορά την παρουσίαση της Microsoft στην E3 2022, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι η εταιρεία θα αφιερώσει σίγουρα πολύ χρόνο στο Starfield, πιθανό να κάνει το ίδιο με το Redfall και το Forza Motorsport 8, ενώ περιμένει να δει και πλάνα από το gameplay του Perfect Dark.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*