Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για επιστροφή του Silent Hill από την Sony και ίσως στο PS5

*
Η φήμη για νέα Silent Hill από την Konami υπάρχει εδώ και καιρό, ωστόσο νεότερα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η Sony θα αναλάβει την επιστροφή του franchise. Μάλιστα, ο Masahiro Ito (creative designer για τα πρώτα 4 games της σειράς) θα βρίσκεται και πάλι πίσω από το game και κάποιες ενδείξεις υπάρχουν ότι πάμε για ένα αποκλειστικό game του PS5. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι οι Keiichiro Toyama (director και συγγραφέας του αρχικού Silent Hill) και Akira Yamaoka (συνθέτης για τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς) επιστρέφουν και αυτοί στις θέσεις τους για ένα πρώτο game που απλά θα ονομαστεί Silent Hill. Την επιμέλεια θα έχει το Sony Interactive Entertainment Japan Studio, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να περιλαμβάνει και τα μέλη του Project Siren. Όπως σημειώνεται από τις πηγές του εξωτερικού, το game δουλεύεται για σχεδόν ένα χρόνο.



Το δεύτερο από τα δύο games που θέλει να εκδόσει η Konami, αναφέρεται πως είναι το Silent Hills, το θρυλικό game του Hideo Kojima που τελικά ακυρώθηκε. Η Sony φαίνεται να προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Kojima Productions και Konami για να προχωρήσει το concept και όπως αναφέρεται, θα αξιοποιεί μέχρι και το next-gen PlayStation VR του PS5, καθώς η «μαμά» του PlayStation θέλει να το βγάλει στην αγορά στη λογική των τίτλων της TellTale και της Supermassive. Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το δεύτερο game (που εμπλέκουν και τον Kojima), οπότε προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα Silent Hill που δουλεύεται από το SIE Japan Studio. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*