Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τα specialist roles στο Red Dead Online

*
Η Rockstar δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τα specialist roles που θα προστεθούν στο Red Dead Online. Οι ρόλοι θα είναι τρεις: Bounty Hunter, Trader, Collector. Σε κάθε έναν αντιστοιχούν μια σειρά από αποκλειστικά cosmetics, upgrades και abilities, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός οτι θα μπορείτε να προοδεύετε ταυτόχρονα με δύο ή περισσότερους ρόλους. Με άλλα λόγια το οτι παίζετε ως trader δεν θα αποκλείει την πρόοδό σας ως bounty hunter.

Επιλέγοντας το ρόλο του Bounty Hunter θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στα δύο άκρα του νόμου. Προοδεύοντας θα ξεκλειδώνουν αντικείμενα όπως ένα ενισχυμένο λάσο για στόχους που δεν παραδίδονται εύκολα αλλά και ικανότητες όπως η χρήση του Eagle-Eye την ώρα που τρέχετε. Θα έλεγε κανείς με ασφάλεια οτι ο ρόλος ταιριάζει περισσότερο σε όσους ενδιαφέρονται για μάχες.




Ο Trader είναι αφοσιωμένος στην απόκτηση χρημάτων. Γνωρίζει τη χρήση όλων των πρώτων υλών και αναζητά συνεχώς ευκαιρίες για εμπόριο. Ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδα προορίζεται για την αναβάθμιση του Camp και προοδεύοντας ξεκλειδώνουν αναβαθμίσεις όπως η απόκτηση Weapons Locker, Stew Pot αλλά και η ικανότητα των σκύλων να ειδοποιούν για επερχόμενες επιθέσεις. Επιπλέον η κτήση σκύλου βοηθάει στη συγκέντρωση περισσότερων, διαφορετικών υλικών.

Τέλος, ο Collector αρέσκεται να εξερευνεί τα πάντα, αναζητώντας σπάνια και πολύτιμα αντικείμενα. Συνήθως το μάτι τους παγιδεύεται από χρυσαφικά, σπάνιες κεφαλές από βέλη και θησαυρούς μεγάλης αξίας. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο του Collector, αποκτάει νέα εργαλεία όπως βελτιωμένα κυάλια, ένα Horse Lantern αλλά και ανιχνευτή μετάλλων.

Τέλος, σύντομα θα μπορείτε να κάνετε reset την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφορεί για Xbox One και PS4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Take Two Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*