Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τις λειτουργίες του DualSense και τους Operators του Call of Duty Vanguard (trailer)

Μέσω ενός post στο PlayStation Blog η Sledgehammer Games εξήγησε την προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν τα χαρακτηριστικά του DualSense controller στο επερχόμενο Call of Duty Vanguard. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να ασκηθεί διαφορετική πίεση στη σκανδάλη κάυε διαφορετικού όπλου, μέσω του πλήκτρου R2, προκειμένου αυτό να πυροβολήσει. Κάτι ανάλογο θα ισχύει για το σκόπευτρο, ενώ τα attachments θα έχουν επίδραση στο feedback του controller. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα είναι δυνατό να απενεργοποιηθούν μέσω των ρυθμίσεων του παιχνιδιού. Ακόμα, μέσω του DualSense οι παίκτες θα νιώθουν τα αντίπαλα πυρά και τα θραύσματα που δημιουργούνται.

Πληροφορίες μέσω video δίνονται και για τέσσερεις Operators. Πρόκειται για τους Arthur Kingsley, Polina Petrova, Daniel Take Yatsu και Padmavati Balan.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*