Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το Intellivision Amico

*
Κατά τη διάρκεια του Portland Retro Gaming Expo, η Intellivision Entertainment αποκάλυψε νέες πληροφοριες σχετικά με τη νέα της κονσόλα. Πρόκειται για το Intellivision Amico που θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου 2020. Επιβεβαιώθηκε ότι θα τρέχει αποκλειστικά 2D τίτλους, με βαθμονόμηση E10+ ή χαμηλότερη και τιμή μεταξύ $2,99 και $7,99. Το σύστημα θα είναι εφοδιασμένο με ειδικό chip, φτιαγμένο από την ίδια την εταιρεία, που θα σπρώχνει τα παιχνίδια στα όριά τους και θα βοηθάει στην αναπαραγωγή γραφικών που θα είναι καλύτερα από ότι σε PlayStation 4 και Xbox One. Ότι παιχνίδι κυκλοφορήσει θα είναι αποκλειστικότητα της κονσόλας και όσα αναπτύξει η ίδια η Intellivision θα είναι remakes παλαιότερων τίτλων. Το πλάνο είναι, στην προσφερόμενη γκάμα να υπάρχουν και παιχνίδια των Atari και iMagic. Επιπλέον, έγινε αναφορά στα Moon Control, Burgertime, Lode Runner, ToeJam and Earl, Spelunker και Pong. Σε μια ακόμα δήλωση που δείχνει την προσήλωση της Intellivision στην ποιότητα, αποκαλύφθηκε πως θα γίνονται αποδεκτά μόνο παιχνίδια που οι αρμόδιοι της εταιρείας θεωρούν ότι η βαθμολογία τους θα 7/10 ή ανώτερη. Ακόμα, θα υπάρχουν leaderboards και οι περισσότεροι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης, θα υπαρχουν θύρες wi-fi και HDMI. Το bluetooth controller θα διαθέτει ένα control stick που θα είναι συνδυασμός του αρχικού χειριστηρίου της Intellivision και του circle pad του Nintendo 3DS. Θα υπάρχει υποστήριξη για touch controls μέσω της έγχρωμης 3,5'' οθόνης, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, λειτουργίες δόνησης και μικρόφωνο. Έως 8 χειριστήρια θα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και το κόστος της συσκευής θα βρίσκεται μεταξύ $149 και $179.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*