Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το The American Dream

*
H indie developer Samurai Punk έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το επερχόμενο The American Dream, που θα κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 4 στις 14 Μαρτίου. Το παιχνίδι θα κοστίζει $14,99 και θα είναι διαθέσιμο για HTC Vive, PlayStation VR και Oculus Rift. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει κάτι σχετικό μέχρι σήμερα, το The American Dream είναι ένας τίτλος για συσκευές εικονικής πραγματικότητας, που παρέχει μια κωμική προσέγγιση της κατάστασης στις Η.Π.Α. τη δεκαετία του '50 και το πως θα ήταν η ζωή δίχως οπλα. Θα υπάρχουν περισσότερα από είκοσι επίπεδα που θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και θα φέρνουν στο επίκεντρο κρίσιμες στιγμές της ζωής ενός Αμερικάνου. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*