Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το campaign δίνει το νέο developer diary του Company of Heroes 3 (video)

Η Relic Entertainment δημοσίευσε ένα νέο developer diary για το Company of Heroes 3, μέσω του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τον δυναμικό χάρτη του campaign. Η ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας μοιράζεται πληροφορίες για τους μηχανισμούς του gameplay, τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν οι παίκτες και τον τρόπο με τον οποίο ο νέος χάρτης θα διαμορφώσει το gameplay. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στους Partisans, στις θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις και στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τη ροή των μαχών. Air and Naval forces, and how these systems can be used to turn the tide of the conflict.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την Essence Engine 5 της Relic Entertainment.


Σας θυμίζουμε ότι το Company of Heroes 3 θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*