Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το νέο Standard mode του Hearthstone

Η Blizzard ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο Hearthstone που θέλουν τις παλιότερες κάρτες να απομακρύνονται από το παιχνίδι στο Standard mode. Για παράδειγμα, η συλλεκτική card battler θα βγαίνει εκτός παιχνιδιού μετά από περίπου δύο χρόνια ζωής. Την αλλαγή αυτή πρόκειται να φέρει το επερχόμενο expansion του τίτλου την άνοιξη του 2016, όπου και θα παραμείνουν μόνο οι νέες κάρτες (2016 και 2015) στο Standard play, οι οποίες θα συνοδεύουν τις μόνιμες / βασικές κάρτες του game. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι προσθήκες των Curse of Naxxramas και Goblins vs. Gnomes θα απομακρυνθούν. Σύμφωνα με την Blizzard, αυτό θα συμβαίνει κάθε χρόνο, ενώ έτσι το metagame του Hearthstone θα γίνει πιο «ρευστό και πιο ευέλικτο» για περισσότερες νέες πειραματικές κάρτες.



Οι παλαιότερες κάρτες θα εξακολουθούν να είναι playable στο ολοκαίνουργιο Wild mode, που ουσιαστικά προσφέρει την ίδια εμπειρία gameplay. Ωστόσο, το Standard mode αποτελεί το πρότυπο που θέλει να ακολουθήσει η Blizzard για το δημοφιλές battle card game της. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής θα απομακρυνθούν όλες οι παλιές κάρτες από το in-game shop, αλλά οι παίκτες θα μπορούν να επεξεργαστούν ξεχωριστά αυτές τις κάρτες προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συλλογή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1000 συλλεκτικές κάρτες. Η Blizzard πιστεύει ότι αυτό το Standard «φέρνει “φρέσκο” gameplay, πιο εντυπωσιακά πακέτα επέκτασης, ενώ θα αποτελέσει το επίσημο format για το Hearthstone Championship Tour». Τέλος, η εταιρεία σημείωσε ότι το Hearthstone θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικό τόσο για παλιούς όσο και για νέους παίκτες. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το νέο Standard format μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*