Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το νέο event του Genshin Impact με τίτλο Windtrace

*
Η miHoYo δημοσίευσε πληροφορίες για το νέο event του Genshin Impact, το οποίο έχει τον τίτλο Windtrace και ξεκινάει στις 14 Μαΐου- δηλαδή σήμερα. Οι παίκτες με Adventure Rank 20 ή και παραπάνω, μπορούν να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι που θυμίζει κάπως το παιδικό « κρυφτό ». Θα χωριστούν σε δύο πλευρές, με τους Rebels να είναι μέλη της αρχαίας αντίστασης και τους Hunters που εκπροσωπούν την αρχαία αριστοκρατία. Ένας Rebel μπορεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους καμουφλάζ, με χρήση μεταμφίεσης ή και πλήρους αορατότητας. Από την άλλη, ο Hunter μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικά skills για να εντοπίσει τους επαναστάτες. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες στο επίσημο site της εταιρείας.

Το Genshin Impact είναι πλέον διαθέσιμο σε Android, iOS, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*