Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες ότι έρχονται εκατοντάδες απολύσεις στην Activision Blizzard

*
Φαίνεται ότι οι χαμηλές πωλήσεις σε μια σειρά τίτλων της Activision Blizzard, θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο προσωπικό της εταιρείας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, ο publisher προετοιμάζεται για διαρθρωτικές αλλαγές και μάλιστα άμεσα, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε απολύσεις εκατοντάδων υπαλλήλων. Η αρχή δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη και ηδη οι 9.800 άνθρωποι που εργάζονται στην Activision Blizzard βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Επιπλέον, τις τελευταίες εβδομάδες, η μετοχή της εταιρείας έχει σημειώσει βουτιά, με την τιμή της να βρίσκεται στα $42,88. Overwatch και Hearthstone αποτελούν μέρος του προβλήματος, καθώς οι ενεργοί χρήστες τους μειώθηκαν, ενώ το ίδιο συμβαίνει με το Destiny 2: Forsaken, οι πωλήσεις του οποίου παραμένουν σε απογοητευτικά επίπεδα. Δε θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος του πρόσφατου διαζυγίου ανάμεσα σε Activision και Bungie. Η Activision Blizzard δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι από τα παραπάνω και για οτιδηποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*