Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η κυκλοφορία του The Way

To The Way είναι ένα puzzle platformer, το οποίο αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει ως πνευματικό διάδοχο των Another World και Flashback. Έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχαν τεθεί στον Kickstarter, ο συγκεκριμένος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου για PC, Mac και Linux μέσω των Steam και GoG. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η developer PlayWay οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου και η ανταμοιβή για όσους σπεύσουν να το αγοράσουν νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι έκπτωση 20% επί της τιμής του που αναμένεται να είναι $14.99.



Η πλοκή του The Way εκτυλίσσεται γύρω από έναν άντρα, ο οποίος περιπλανείται σε έναν εξωγήινο κόσμο, αναζητώντας το μυστικό που θα επαναφέρει στη ζωή την αγαπημένη του. Το σκηνικό μοιάζει μεν με το Shadow of the Colossus, όμως οι μηχανισμοί του gameplay είναι πολύ κοντά στο Another World και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση γρίφων. Τέλος, το παιχνίδι περιέχει και μια δόση από Metroid μιας και υπάρχει η δυνατότητα για συλλογή εργαλείων και ικανοτήτων τα οποία επιτρέπουν την τηλεμεταφορά, απώθηση σφαιρών και μετακίνηση αντικειμένων με τη δύναμη του μυαλού. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*