Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει το τελευταίο double everything promo της τρίτης σεζόν του Call of Duty: Warzone

*
Οι παίκτες του Call of Duty έχουν πολλούς τρόπους για να διασκεδάσουν, είτε ασχολούνται με το Warzone, είτε με το Modern Warfare. Μέσα σε όλα τα άλλα, μάθαμε και το εβδομαδιαίο update του playlist για τα δύο παχνίδια.

Όσον αφορά το Warzone, το BR Trios Classic αντικαθίσταται από το Plunder Quad. Παραμένουν τα BR Trios, Solos και Quads. Από την άλλη, όσον αφορά το Modern Warfare, οι παίκτες που αναμένουν να ανεβάσουν το rank σε κάποια όπλα και να ολοκληρώσουν ορισμένα operator missions, σίγουρα θα χαρούν μαθαίνοντας ότι η Infinity Ward πρόσθεσε ένα 24/7 Shipment playlist λαο ένα ακόμα για το Shoot House.


Μια ακόμα νέα εξέλιξη έχει να κάνει με το Gun Game, που μπορεί να παιχτεί στους χάρτες του Gunfight και για αυτό υπάρχει ένα αποκλειστικό playlist. Επίσης, επιστρέφουν τα Deathmatch Domination και Drop Zone. Ακόμα υπάρχει κάτι νέο για το Spec Ops, με την άφιξη μιας τροποποιημένης έκδοσης του Brimstone, με ένα ξεχωριστό reward.

Τέλος, το προσεχές Σαββατοκύριακο έρχεται το τελευταίο double everything promo της τρίτης σεζόν. To event θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου, ώρα 20:00μμ και θα οκοκληρωθεί την 1η Ιουνίου. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν double XP, weapon XP και Battle Pass tier progression.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*