Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά PS4 και PS5 games αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Ιούνιο

*
Φαίνεται πως η Sony θα παρουσιάσει αρκετά PlayStation games για PS4 και PS5 μέσα στον Ιούνιο. Κάτι τέτοιο αναφέρει τουλάχιστον ο ιδιαίτερα αξιόπιστος Jeff Grubb του Venture Beat, ο οποίος κατέγραψε ένα πρόγραμμα των events που είναι στο πρόγραμμα για αυτό το χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα που έχει αναρτήσει υπάρχει αναφορά για ένα “Slate of PlayStation”.



Για το θέμα του ζητήθηκαν περισσότερες πληροφορίες και ο ίδιος απάντησε πως θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις παιχνιδιών.



Η περίοδος είναι ιδανική για να μάθουμε κάποια πρώτα σχέδια της Sony για το PS5, τη στιγμή που η Microsoft έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα αρκετά λαλίστατη. Υπομονή λίγες μέρες λοιπόν, και -εννοείται- αφού επιβεβαιωθεί το σχετικό online event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*