Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά remakes τίτλων της Square Enix φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη η Forever Entertainment

*
Η Square Enix φαίνεται πως θα επαναφέρει στο σήμερα αρκετά παιχνίδια του παρελθόντος (σε μορφή remake) με τη βοήθεια της Forever Entertainment. H πολωνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό με την Square Enix για μεταφορά αρκετών τίτλων σε μορφή remake, με ανανεωμένα γραφικά και νέα στοιχεία στο gameplay. Όλα τα games αυτά θα κυκλοφορήσουν από την Square Enix και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ που αναφέρεται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, δεν θα πρέπει να αναμένουμε δουλειές στα επίπεδα του Final Fantasy VII Remake, αλλά κάτι πιο κοντά στις νέες εκδόσεις των Pokémon Diamond and Pearl. H Forever Entertainment θα κρατήσει για εκείνη το 50% του τζίρου των τίτλων, προσφέροντας ουσιαστικά το κομμάτι του development. Μένει να δούμε τι μας περιμένει από αυτήν τη συνεργασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*