Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά και ενδιαφέροντα games έρχονται στο Xbox Game Pass τον Μάρτιο

*
H Microsoft άνοιξε τα χαρτιά της για τα παιχνίδια που έρχονται στο Xbox Game Pass τον Μάρτιο (σε PC και Xbox One) και οι προσθήκες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Πρωταγωνιστής, όπως αναμένεται, θα είναι το Ori and the Will of the Wisps, μαζί με τα Train Sim World 2020, Pikuniku και όσα είχαν ήδη γίνει γνωστά εδώ και μέρες. Ωστόσο έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα. Στις 5 Μαρτίου μπαίνουν στην υπηρεσία τα NBA 2K20 και Train Sim World 2020.

Στις 11 Μαρτίου ακολουθεί το Ori and the Will of the Wisps, ενώ μια μέρα μετά (στις 12 Μαρτίου) το Pikuniku. Στις 13 Μαρτίου αναμένεται η πληρέστερη έκδοση του State of Decay 2, το State of Decay 2: Juggernaut Edition, ενώ τα Pikuniku και Train Sim World θα είναι διαθέσιμα και για PC (μέσα στο μήνα, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμη). Χωρίς ημερομηνία έχουμε ακόμη για το PC το Mother Russia Bleeds και το The Lord of the Rings: Adventure Card Game.


Τέλος, από τις 13 έως και τις 15 Μαρτίου, θα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές της πλατφόρμας η τελευταία beta του Bleeding Edge της Ninja Theory, το οποίο και θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 24 του τρέχοντος μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*