Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά παιχνίδια σε standby ταυτόχρονα στο Xbox Series X

*
Το Xbox Series X θα επιτρέπει στους παίκτες να διατηρούν περισσότερα από ένα παιχνίδια σε standby σύμφωνα με νέες πληροφορίες από μεριάς Microsoft. Το χαρακτηριστικό αποκαλήφθηκε σε συνέντευξη του Gamespot, όπου η εταιρεία έδωσε μερικές παραπάνω λεπτομέρειες από όσες έγιναν γνωστές στο πλαίσιο των Game Awards 2019.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Jason Roland, Partner Director of Program Management του Team Xbox, σχολίασε την ικανότητα συνέχισης ενός παιχνιδιού που μπήκε σε standby, λέγοντας πως πολλοί παίκτες μπορεί να θέλουν να επιλέξουν να παίξουν πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα και άρα η δυνατότητα να κάνουν instant resume σε περισσότερα από ένα θα κάνει την εμπειρία του gaming πιο πλούσια.


Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος είναι η ελάττωση του χρόνου αναμονής ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για gaming. Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*