Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές διορθώσεις στο καινούργιο update του Assassin’s Creed Valhalla

*
Ένα καινούργιο update κυκλοφόρησε, για το Assassin’s Creed Valhalla, η Ubisoft. Με αυτό, επιχειρεί να βελτιώσει αρκετά προβλήματα που υπάρχουν στον τίτλο, αλλά και να προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες.

Αρχικά, κάτι που πολλοί παίκτες περίμεναν, είναι η πρόσβαση στα achievements, μέσω του Ubisoft Connect. Επίσης έγινε μια προσπάθεια βελτίωσης, για τις επιλογές προσβασιμότητας, και πλέον οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τις επιλογές των υπότιτλων και της αχρωματοψίας πριν τις διαλέξουν. Βέβαια η Ubisoft δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πλέον υποστηρίζεται και text-to-speech στα διάφορα γράμματα που βρίσκουν οι παίκτες στον χάρτη.


Πλέον οι παίκτες θα λαμβάνουν ανταμοιβή από το «Death Stranding homage» και επίσης θα γίνεται αυτόματα γέμισμα της φαρέτρας και των μερίδων τροφής όταν αυτά γίνονται upgrade. Με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, ο Bjorn, δεν φεύγει από το πλήρωμα και οι φύλακες δεν αγνοούν τον Eivor.

Ακόμη, έγιναν αρκετές βελτιώσεις που βοηθούν στην επιδόσεις και στην σταθερότητα του τίτλου και συγκεκριμένα για το PlayStation 4, διορθώθηκαν ορισμένα προβλήματα στα textures. Επίσης δεν υπάρχουν εξομαλύνθηκαν τα θέματα στο animation των NPC, όπως και τα αντίστοιχα προβλήματα που είχε ο Eivor. Τέλος έγινε μια προσπάθεια αλλαγής σε διάφορα τμήματα quests, που έκαναν τους παίκτες να κολλάνε και να μην μπορούν να προχωρήσουν την ιστορία, όπως για στο boss fight κατά την διάρκεια του «A Cruel Destiny».

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019, και είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς οι παίκτες ήταν διπλάσιοι σε σχέση με προηγούμενους τίτλους της σειράς. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε Xbox One S, Xbox One X Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*